Dermalogica

Dermalogicas professionella och innovativa hudvårdsprodukter är utvecklade för att kunna skräddarsys för varje huds specifika behov, allt från tonårshud, torr och fnasig hud till mogen eller känslig hy. Att använda Dermalogicas produkter är enkelt de kräver inga långa rutiner. Prova gärna Special Cleansing Gel, Daily Microfoliant och Intensive Moisture Balance.

 

Uppnå din bästa hudhälsa någonsin med Dermalogica! Professionella, innovativa hudvårdsprodukter designade för att kunna skräddarsys till varje huds specifika behov, allt ifrån tonårshud, torr och fnasig hud till mogen eller väldigt känslig, det finns något som passar alla!

Behöver du tips och råd, eller är sugen på att testa en behandling med Dermalogicas fantastiska produkter?Då kan du enkelt höra av dig till vår skickliga personal på Svartbäcksgatan 7 i Uppsala så hjälper de dig att hitta rätt produkt för just dina behov och vår certifierade Dermalogica-hudterapeut erbjuder lyxiga skönhetsbehandlingar!

För råd eller för att boka tid så når du vår kunniga personal på nummer 018-14 67 30.

 

Alla produkter från Dermalogica är noga framtagna med fokus på resultat; alla har sitt syfte, det är innehållet som är viktigt och inte hur vacker och lyxig förpackningen är. När man tog fram produkterna har man försökt ta hänsyn till dagens moderna livsstil som för de flesta innefattar mycket stress och press och som till slut sätter sina spår på huden. De är fria från mineraloljor, lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen samt uttorkande alkoholer. Inom Dermalogica så hittar du flera olika serier som riktar sig mot olika typer av hud/hudtillstånd, t.ex AGE smart för mogen och förtida åldrad hud, eller UltraCalming för den mer känsliga. Det fina är att det går att kombinera produkter från alla serier så att du kan smidigt kan sätta ihop det perfekta, skräddarsydda hudvårdskitet för just din hud.

Dermalogica grundades 1986 i Los Angeles av Jane och Raymond Wurwand. När de presenterade sina produkter för världen var det först ingen som hade en tanke på ingredienssammansättning, aktiva komponenter och långsiktigt resultat, det var viktigare att produkterna såg fina ut i badrumsskåpet. Genom Dermalogicas fokus kunskap om huden samt vikten av hudhälsa inifrån och ut, har deras innovativa produkter och målinriktade professionella behandlingar revolutionerat skönhetsmarknaden och är ständigt i framkant när det kommer till forskning och utveckling.

 
Filtrera