Elemis
Superfood Blackcurrant Jelly Exfoliator

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 85 kr

340 kr 425 kr

Du sparar 85 kr

340 kr 425 kr

Variant : 50 ml
Passar ihop med
Beskrivning

Elemis Superfood Blackcurrant Jelly Exfoliator

Elemis Superfood Blackcurrant Jelly Exfoliator är en vårdande gelépeeling som är laddad med antioxidantrika superfood-extrakt, bland annat nordiska blåbär och svart te för en hälsosam hud. Den innehåller hållbart odlade Svartavinbärs partiklar, en biprodukt från saftindustrin i Frankrike och Polen. Varsamt men effektivt exfolieras huden och en strålande slät hud framhävs. Pre-biotika, naturligt framställd från socker, bidrar till att upprätthålla balansen i hudens mikroflora.

Använd denna milda exfoliering för att hjälpa bort ackumulering av döda hudceller som kan lämna hy ser tråkig och matt. Dess återfuktande, glycerinbas hjälper till att lämna huden mjuk och len, utan att strippa naturliga oljor. Omvandla denna vårdande Jam-gel till en mjölkaktig skrubb genom att tillsätta vatten för en mer robust exfolierande behandling.

  • Passar alla hudtyper.
  • Exfolierar.
  • Ger näring & jämnar ut.

Innehåll: 50 ml

Upptäck mer som Superfood Blackcurrant Jelly Exfoliator

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.