Elizabeth Arden PRO
Hydration Peel Pads

(3 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant :
Beskrivning

Effektiva exfolieringspads med fokus på fukt och lyster. Med en avancerad hudvårdande och återfuktande formula samt de fina egenskaperna i mjölk- salicyl- och mandelsyra hjälper de huden att upplevas fylligare, slätare och med förnyad lyster.

  • Rekommenderas för mogen & torr/uttorkad hy

Nyckelingredienser
  • Mjölksyra (AHA)

  • Glykolsyra (AHA)

  • Mandelsyra (AHA)

Innehåll: 50 st engångspads

Användning

För varsamt 1 pad över ansikte och hals efter rengöring, använd 2-4 gånger i veckan eller utefter rekommendation av din hudterapeut. Det är normalt att uppleva en lätt stickande känsla i huden. Börja med behandling en gång i veckan. Du kan sedan gradvis öka upp till 4 gånger i veckan, men använd inte flera dagar i följd.

Observera att man endast lätt ska stryka paden över huden, använd inget hårt tryck och gnugga ej, utan låt produkten göra sitt.

Syraskola!

Vill du lära dig ännu mer om syror i hudvård? Välkommen att läsa mer på vår blogg! Här kan du både hitta allmän information om olika syror samt vilken syra som passar bäst till vilken hudtyp.

Upptäck mer som Hydration Peel Pads

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt