Lancôme
Visionnaire Crescendo

(9 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
20%
Variant : Progressive Night Peel 30 ml
Passar ihop med
Beskrivning

Visionnaire Cresendo är en peeling-kur som man låter verka under natten. En kur på 28 dagar som kommer att revolutionera din hy. Behållaren har två ändar, där vardera sida motsvarar en del av kuren.

Del 1 används i 14 dagar för att ge huden en lätt exfoliering. Del 2 används därefter i ytterligare 14 dagar och fokuserar på maximal förnyelse. Denna intensivbehandling bidrar med en positiv effekt på rynkor, fina linjer, hudtextur samt pigmentfläckar. Tänk på att använda en dagcreme med SPF, t.ex. Visionnaire Creme SPF 20 under tiden du använder Visionnaire Crescendo Peel.

  • Kur-behandling

  • Exfolierande & förnyande

  • Reducerar linjer & rynkor

  • Förbättrar hudstrukturen

  • Vinnare i International Elle Award 2018

Innehåll: 30 ml

Användning

De första 14 dagarna: Applicera 1-2 pump av del 1 över rengjord och torr hud, innan du applicerar någon annan produkt. Ta 3-4 pump om du även vill applicera över hals och dekolletage. Låt produkten absorberas, fortsätt sedan med din vanliga hudvårdsrutin. Applicera inte runt ögonen.
De resterande 14 dagarna: Upprepa samma procedur men använd istället del 2.

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Artikelnummer: 54442

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt