MÁDARA ecocosmetics
Madara Brightening AHA Peel Mask

(2 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 60 ml
Beskrivning

Madara Brightening AHA Peel Mask - En aktiv AHA mask för att peela huden, och ge den en ljus, strålande och slät look och känsla. Formulerad med aktiv fruktsyra och C-vitamin från kvitten och fläder, samt återfuktande mjölksyra för att avlägsna döda hudceller och rensa porerna för att djupt rengöra huden och samtidigt ge en återfuktande och avslappnande effekt.

Masken verkar samtidigt för att främja hudens förnyelseprocesser, ge en uppljusnande effekt, reducera synligheten av mörka fläckar och fina linjer samt förbereda huden för att absorbera andra hudvårds - och sminkprodukter. Lämpar sig för dig med trött och åldrande hy, eller tilltäppta porer och acne. Lämpar sig inte för dig med känslig och reaktiv hy.

  • Vegansk

  • Med naturliga ingredienser, & godkänd av ECOCERT

Innehåll: 12,5 ml

Artikelnummer: 62029
Användning

Applicera på rengjord hud 1-2 gånger i veckan. * Normal/Torr/Mogen hy - applicera jämnt i ansiktet och låt verka 3-10 minuter. Skölj av och dutta huden torr.* Kombinations/Oljig/Ansträngd hy - applicera jämnt i ansiktet och låt verka i 5-15 minuter. Skölj av och dutta huden torr.

VIKTIGT:Intensiv solexponering som solning eller solariesolning avrådes i upp till en vecka efter användning av masken. Den kan skapa tillfällig irritation och rodnad med en stickande eller brännande känsla. Om du upplever obehag, skölj genast av masken. Låt den verka under en kortare tid vid nästa applikationstillfälle.

Upptäck mer som Madara Brightening AHA Peel Mask

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt