SkinPlan
Fruit Acid Peeling A.H.A. 20%

(37 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 299kr
20%
Variant : 30 ml
Beskrivning

SkinPlan Fruit Acid Peeling A.H.A. 20%

Innehåller 20% glykolsyra med ett pH värde på 4,0. Peelar bort döda, skadade hudceller och löser upp tilltäppningar i porerna så huden kan vårda sig själv. På ytan sker det förbättringar i de djupare delarna av huden genom att celldelningen ökar. Talgproduktionen balanseras, lystern förbättras och upptagningsförmågan av olika hudvårdsprodukter blir mycket bättre. Fungerar även som fuktbindare och jämnar ut pigmentstörningar.

Innehåll: 30 ml

Användning

Utvecklad för att användas en 1-2 gånger i månaden. Under användningen kan det sticka lite. Det är ett tecken på att den verkar. Undvik området nära ögon och mun. Låt verka under 15 minuter. Skölj av med ljummet vatten. A.H.A kan orsaka solkänslighet så använd alltid högt solskydd efter behandlingen.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Artikelnummer: 55976
Ingredienser

Aqua (Water),Butylene Glycol,Methylparaben,Ethylparaben,Citric Acid,Phenoxyethanol,Butylparaben,Propylparaben,Isobutylparaben,Sodium Citrate,Xanthan Gum,Disodium EDTA,Glycolic Acid,Sodium Hydroxide,Malic Acid,Sorbitol,Imidazolidinyl Urea,Tartaric Acid,Ceratonia Siliqua (Locust Bean Gum),Bis-(2-Hydroxyethyl)-Amino-Tris-(Hydroxymethyl)-Methane,CI 47 005 (Yellow 10).

Upptäck mer som Fruit Acid Peeling A.H.A. 20%

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt