Babor
Repair Cellular Ultimate Repair

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Cleanser 200 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Passar ihop med
Beskrivning

En supermild men ändå effektiv rengöringskräm för en stressad hud i behov av regeneration. Ultimate Repair Cleanser innehåller 4.5% av Babor's exkusiva BIOGEN PLANT-extrakt som tillsammans med bl.a bidrottninggelé främjar en mer balanserad hud med reducerad irritation, samtidigt som den avlägsnar makeup, smuts och överflödigt talg. Den stärker även hudens naturligt skyddande barriär.

  • Mild rengöring

  • Anti-age

  • Passar även till ögonen

Innehåll: 200 ml

Repair Cellular

Repair Cellular-serien utvecklades speciellt för regeneration av cellstrukturen, och hjälper stressad hud som behöver extra stöd och hjälp att återställa sig, avancerad anti-age helt enkelt. Serien är baserad på BIOGEN PLANT-extrakt - En unik blandning av växtextrakt och örter; rosmarin, ginseng, nässlor, vattenkrasse, ängssyra, jordrök, blåstång och flenört. De kompletterar varandra perfekt och stimulerar hudens förnyelse för en jämnare, slätare hudyta. Ur BIOGEN PLANT har man sedan utvecklat ingrediensen BPE Code 3RX och som är den aktiva ingrediensen i Repair Cellular. Den skyddar huden från skador som orsakas av yttre påverkan och förebygger förtida hudåldrande.

Fördelar med Repair Cellular
* Stöder hudens regeneration och kan ha en förbättrande effekt på ärrvävnad
* Skyddar mot daglig miljörelaterad påfrestning
* Regenererar huden efter AHA-peeling
* Stöder huden efter ansiktsbehandling med apparatur

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product