By Terry
Baume De Rose Bi-Phase Makeup Remover

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 126 kr

293 kr 419 kr

Du sparar 126 kr

293 kr 419 kr

Variant : 200 ml
Passar ihop med
Beskrivning

By Terry Baume de Rose Bi-Phase Makeup Remover är en tvåfasrengöring med rosenextrakt. Den avlägsnar effektivt all makeup, både vattenlöslig och vattenfast. En effektiv makeuprengöring för alla hudtyper som kombinerar två faser av olja och vatten som blandas när du skakar flaskan. Den lämnar huden fräsch och återfuktad. Känslan är en sammetslen hy med samma berusande doft av nyklippt ros som den resterande serien Baume de Rose. Berikad med vitaminrika rosoljor lämnar den huden ren och återfuktad efter några svep med en bomullsrondell.

Skaka flaskan för att blanda de båda formuleringarna. Applicera med en bomullsrondell för att avlägsna din makeup. För bästa resultat och en komplett rengöringsrutin - följ upp med Baume de Rose Micellar Water och Baume de Rose Beauty Toner.

Upptäck mer som Baume De Rose Bi-Phase Makeup Remover

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.