Dermaceutic
Foamer 15 Dermatological Cleanser

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
519 kr
519 kr
Variant : 100 ml
Beskrivning

Dermaceutic Foamer 15 Dermatological Cleanser

Ett rengöringsskum som eliminerar orenheter, döda hudceller och lämnar huden mjuk och silkeslen. Innehåller Glykolsyra som är en väldigt effektiv kemisk peeling. Den rengör på djupet och eliminerar både strukturella och färgade ärr samt renar och slätar ut.

Har ett neutralt pH-värde som balanserar huden och dess skummande konsistens är enkel att använda. En återfuktande, hudföryngrande & lugnande foamer.

  • Innehåller 15 % Glycolic Acid.
  • Enoxolone, ett extrakt av lakritsrot, känd för sina lugnande och anti-inflammatoriska egenskaper.
  • Fri från parfym & parabener.

Innehåll: 100 ml

Användning

Fukta ansiktet med vatten och applicera en dos av mousse. Massera i några sekunder skölj sedan med vatten.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Användning

Fukta ansiktet med vatten och applicera en dos av mousse. Massera i några sekunder skölj sedan med vatten.

Ingredienser

Glycerin,Potassium Sorbate,Propylene Glycol,Aqua,Cocamidopropyl Betaine,Methylisothiazolinone,Hydroxyethylcellulose,Glycolic Acid,Sodium Hydroxide,Polysorbate 80,Methylpropanediol,Dipotassium Glycyrrhizate,Methylchloroisothaizolinone,Cocamidopropyl Betainamide MEA Chloride

Upptäck mer som Foamer 15 Dermatological Cleanser

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.