Dr. Hauschka
Cleansing Cream

(2 Recensioner)
Ej i lager Fri frakt från 199kr
189 kr
189 kr
Variant : 50 ml
Passar ihop med
Dr. Hauschka
100 ml
Beskrivning

En rengöringskräm för skonsam rengöring som passar alla hudtyper och kan användas både morgon och kväll. Berikad med ringblomma, kamomill, johannesört, getväppling och mandel vilket friskar upp och rengör huden skonsamt. Rengöringskrämen ger en effekt av att grova porer drar ihop sig och ger en frisk och levande lyster. Mandelmjöl i kombination med växtextrakt verkar djuprengörande och vårdande.

  • Passar för alla hudtyper.

Innehåll: 50 ml

Specifikationer

  • 100% naturligt &/eller ekologiskt, certifierad enligt Natrue- &/eller BDIH-standard.

  • Innehåller inga syntetiska doft-, färg- eller konserveringsämnen.

  • Innehåller inga mineraloljor, parabener, silikoner eller PEG.

  • Dermatologiskt testad.

Användning

Fukta ansiktet väl med varmt vatten. Blanda Dr. Hauschka Cleansing Cream med lite vatten tills det blir en lösare konsistens och fördela i bägge händerna. Applicera krämen med lätta händer över hela ansiktet men undvik området runt ögonen. Börja i mitten av pannan och arbeta utåt och därefter nedåt över ansiktet, avsluta vid dekolletaget. Krämen ska inte masseras eller gnuggas in i huden! Skölj bort krämen med ljummet vatten och avsluta med kallt vatten. Vid känslig hy används endast ljummet vatten.

Ingredienser

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt