Elemis
Pro-Collagen Cleansing Balm

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 123 kr

492 kr 615 kr

Du sparar 123 kr

492 kr 615 kr

Variant : Super Cleansing Treatment Balm 105 g
Passar ihop med
Beskrivning

En effektiv, djuprengörande kräm som löser upp och avlägsnar smink, orenheter och föroreningar och samtidigt vårdar huden. dElemis Pro-Collagen Cleansing Balm är formulerad med lyxigt ros - och mimosavax i kombination med närande fläderbär, borage och naturliga oljor laddade med anti-ageverkande Padina Pavonica. Lämnar huden ren, stärkt och med hälsosam lyster.

  • För alla hudtyper

Pro-Collagen

En anti-ageverkande serie från Elemis formulerad med marina växtextrakt rika på pro-kollagen för att släta ut och plumpa hudstrukturen, samt reducera synligheten och uppkomsten av fina linjer och rynkor.

Huvudingredienser
  • Borageolja - odlad och pressad i Storbrittanien och en naturlig källa för linoljesyra som vårdar och boostar hudens metabolism.

  • Fläderbär - med ett högt innehåll av essentiella fettsyror som vårdar huden

  • Padina Pavonica - en alg från medelhavet med bevisade anti-aging effekter som återfuktar och boostar fasthet och elasticitet i huden.

Innehåll: 105 g

Användning

Värm mellan handflatorna och massera över ansiktet, halsen och dekolletaget med lätta cirkelrörelser. Fukta fingertopparna och fortsätt massera in. Avlägsna med en varm, fuktig bomullshandduk. För en intensivt närande behandling, använd rengöringen som en ansiktsmask.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product