Holika Holika
Daily Fresh Bamboo Cleansing Foam

(3 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 14 kr

55 kr 69 kr

Du sparar 14 kr

55 kr 69 kr

Variant : 150 ml
Passar ihop med
Beskrivning

Holika Holika Daily Fresh Bamboo Cleansing Foam

Holika Holika Daily Fresh Bamboo Cleansing Foam rengör på djupet och är en perfekt daglig rengöring för en kombinerad/fet/problembenägen hud. Formulan innehåller bambuextrakt som är rikt på polysackarider, mineralsalter, aminosyror och antioxidanter. Extraktet hjälper till att stärka hudens fina blodkärl och främjar en förbättrad elasticitet.

Daily Fresh Bamboo Cleansing Foam bibehåller en optimal pH-balans i huden, det samma gäller fuktbalans. Kontrollerar talgproduktionen och har en matterande effekt.

  • Passar en kombinerad/fet/problembenägen hud
  • Balanserar talgproduktion
  • Matterande effekt
  • Anti-inflammatorisk

Innehåll: 150 ml

Användning

Löddra upp en liten mängd av produkten med en liten mängd vatten. Massera löddret i cirkulerande rörelser över huden för att lösa upp orenheter. Skölj av med ljummet vatten.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Glycerin,Butylene Glycol,Potassium Hydroxide,Polysorbate 20,Phenoxyethanol,Stearic Acid,Glyceryl Stearate,PEG-100 Stearate,Cocamidopropyl Betaine,Sodium Chloride,PEG-8,Polyquaternium-7,Water,Myristic Acid,Hydroxyethylcellulose,1,2-Hexanediol,Fragrance,CI 19140,Lauric Acid,CI 42090,BAMBUSA VULGARIS LEAF/STEM EXTRACT,Saponaria Officinalis Leaf Extract

Upptäck mer som Daily Fresh Bamboo Cleansing Foam

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product