Estée Lauder
Advanced Night Repair Serum

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 30 ml
Beskrivning

Ett serum baserat på årtionden av DNA-Forskning och Chronobiologi - Estée Lauders mest avancerade serum någonsin. Nya ChronoluxCB™ Teknologi arbetar aktivt för en utrensande process som rengör cellerna från avfallsämnen under nattens lopp. På så sätt arbetar cellerna effektivt och huden återuppbyggs och stärks. Alla ålderstecken i huden reduceras synligen för att ge en vacker hud. Förebygger skador från alla negativa miljöpåverkningar som ozon, föroreningar och UV-strålar. Hyaluronsyra skapar den optimala miljön som huden har behov av för att optimera sin naturliga reparationsprocess samtidigt som den återfuktar och vårdar på djupet. Huden känns mjukare, mer återfuktad och ser klarare och jämnare ut.

Applicera flera droppar av serumet efter rengöring och innan fuktkräm i hela ansiktet, från ansiktets mitt och ner över halsen. Kan användas som reparerande serum på kvällen och som extra skydd på dagen. Applicera på ren hud före dag- eller nattcreme.

 

 

Artikelnummer: 15792

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.