Estée Lauder
Advanced Night Repair Recovery Complex II

Ej i lager Fri frakt från 199kr

Du sparar 202 kr

1143 kr 1345 kr

Du sparar 202 kr

1143 kr 1345 kr

Variant : 75 ml
Beskrivning

Esée Lauders #1 serum har nu blivit ännu bättre. Baserat på årtionden av DNA-Forskning och Chronobiologi - deras mest avancerade serum någonsin. Nya ChronoluxCB™-teknologi arbetar aktivt för en utrensande process som rengör cellerna från avfallsämnen under nattens lopp. På så sätt arbetar cellerna effektivt och underlättar för huden att återuppbyggas.

Synbarheten av ålderstecken reduceras för att ge en vacker hud. Serumet förebygger skador från alla negativa miljöpåverkningar så som ozon, föroreningar och UV strålar. Hyaluronsyra skapar den optimala miljön som huden behöver för att optimera sin naturliga reparationsprocess samtidigt som den återfuktar och vårdar på djupet. Huden känns mjukare, mer återfuktad och ser klarare och jämnare ut. Perfekt till alla hudtyper och effektiv till alla etniciteter. Oparfymerad, oljefri, icke-komedogen, dermatologisk och oftalmologiskt testad.

  • Har en utrensande effekt.

  • Förebygger skador skapade av miljöpåverkan.

  • Intensivt återfuktande.

  • Passar alla hudtyper.

Användning

Applicera några droppar på huden direkt efter rengöring med lätta rörelser, morgon och kväll. Följ upp med din dag-eller nattkräm.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.