Estée Lauder
Advanced Night Repair Recovery Complex II

Ej i lager Fri frakt från 199kr

Du sparar 336 kr

1009 kr 1345 kr

Du sparar 336 kr

1009 kr 1345 kr

Variant : 75 ml
Beskrivning

Ett serum baserat på årtionden av DNA-Forskning och Chronobiologi - Estée Lauders mest avancerade serum någonsin. Nya ChronoluxCB™ Teknologi arbetar aktivt för en utrensande process som rengör cellerna från avfallsämnen under nattens lopp. På så sätt arbetar cellerna effektivt och huden återuppbyggs och stärks. Alla ålderstecken i huden reduceras synligen för att ge en vacker hud. Förebygger skador från alla negativa miljöpåverkningar som ozon, föroreningar och UV-strålar. Hyaluronsyra skapar den optimala miljön som huden har behov av för att optimera sin naturliga reparationsprocess samtidigt som den återfuktar och vårdar på djupet. Huden känns mjukare, mer återfuktad och ser klarare och jämnare ut.

Applicera flera droppar av serumet efter rengöring och innan fuktkräm i hela ansiktet, från ansiktets mitt och ner över halsen. Kan användas som reparerande serum på kvällen och som extra skydd på dagen. Applicera på ren hud före dag- eller nattcreme.

 

 

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.