Acqua Di Parma
Acqua Di Parma Italian Resort Revitalizing Face Serum

Utgått Fri frakt från 199kr
25%
Variant : 30 ml
Beskrivning

Med en dubbel koncentration av Mediterranean Re-Activating Complex stimulerar detta ultralätta serum hudens vitalisering och gör den fylligare och tätare. Revitalizing Face Serum ger förbättrad fasthet och täthet till huden samtidigt som det hjälper till att reducerar uppkomsten av rynkor. För jämnare, mer ungdomlig och strålande hud!

Innehåll: 30 ml

Italian Resort

En global anti-aging-serie för djupgående upplivning av huden. Ren energi som jobbar för att reducera synlighet av åldrande och ger förnyad lyster och ungdomlighet till huden samtidigt som den ger dig känslan av att du befinner dig på en semester och spanar ut över den italienska medelhavskusten. Serien innehåller ett unikt komplex kallat Re-Activating Complex och som är den aktiva anti-age-komponenten i varje produkt. Det är ett dyrbart elixir erhållet från den rika växtligheten i medelhavet som har förmågan att återställa energin i huden och hjälper till att göra den silkeslen, fastare och med förnyad lyster.

Artikelnummer: 63499

Upptäck mer som Acqua Di Parma Italian Resort Revitalizing Face Serum

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.