Annemarie Börlind
Naturoyale Lifting Serum

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 180 kr

719 kr 899 kr

Du sparar 180 kr

719 kr 899 kr

Variant : 50 ml
Beskrivning

Lyft och lyx för mogen hud. Ett ansiktsserum som synligt ger dig en omedelbar effekt och en koncentrerad näringstillförsel med Bio-komplexet som bl.a. innehåller vit tryffel tillsammans med botanisk hyaluronsyra och strandlilja. Dessa aktiva ingredienser gör din hud väl återfuktad, synligheten av fina linjer och rynkor minimeras, ojämnheter i pigmenteringar och hudton normaliseras. För snabba synliga resultat och hud med oemotståndlig lyster. Rekommenderas för mogen hud som är i behov av vitalitet (hudålder ca 50+).

Mer om BIOKOMPLEX MED VIT TRYFFEL:
Tryfflar är svampar från phylum ascomycota som växer ungefär 30 cm under jord och vanligtvis vid rötter av ek- och poppelträd. De har en oregelbunden knölformad eller sfärisk form.
Den vita tryffeln (Tuber magnatum) är den dyrbaraste typen av tryffel. Vit tryffel innehåller stora mängder essentiella aminosyror och ett antal B-vitaminer. Effekten av Vitamin B3 kan likställas med retinol (ren form av vitamin A, även känd som vitamin A1); det bygger upp bindväv och hämmar enzymer som minskar produktionen av kollagen. Samtidigt är det mycket skonsamt mot huden.
 

Upptäck mer som Naturoyale Lifting Serum

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.