Babor
Ampoule Concentrates FP

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Hydra Plus Active Fluid
Kampanj

Köp två valfria produker från Babor och få gåva på köpet, värde 81 kr.

Handla valfria produkter från Babor för minst 700 kr och få gåva på köpet, värde 246 kr.

Beskrivning

Ett aktivt koncentrat som ger en riktig fuktboost till alla hudtyper och hudtillstånd, men är som mest fördelaktig på en torr eller uttorkad hud. Bra fuktbalans är grunden till en välmående hud; den blir smidigare, mjukare, slätare och får förbättrad absorptionsförmåga. Hydra Plus Active-koncentratet innehåller ett speciellt hyaluronsyra-komplex och polymer som tillför fukt och omsluter huden för en långvarig effekt och minimalt med fuktförlust. Huden lämnas mjuk, fräsch och med reducerade torrhetstecken.

  • Aktivt koncentrat

  • Intensivt återfuktande

  • Passar alla hudtyper

  • Hyaluronsyrakomplex

  • Ingår i kategorin Lipid & Moist

Innehåll: 7 x 2 ml

Användning

Babor Ampoule Concentrates går att använda på olika sätt, antingen som en kur på 7 dagar eller om man hellre vill använda en ampull i veckan. Appliceras direkt efter rengöring innan någon annan produkt, antingen morgon eller kväll, eller både och. Bryt flaskhalsen och häll fluiden i handflatan. Applicera med över ansikte, hals och dekolletage med lätta strykningar och genom att klappa in den varsamt i huden. Följ upp med passande dag/nattkräm.
Observeras att ampullerna endast är avsedda för utvärtes bruk.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product