Babor
Ampoule Concentrates

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
439 kr
439 kr
Variant : Night Lover 14 ml
Kampanj

Köp två valfria produker från Babor och få gåva på köpet, värde 81 kr.

Beskrivning

Babor Ampoule Concentrates Night Lover

Babor Ampoule Concentrates Night Lover innehåller Beauty Rescue som hjälper till att stärka hudbarriären samt hudens immunförsvar medan den ökar hudens egna fuktbevarande egenskap. Active Night är som skönhetssömn på flaska och hjälper till att aktivera ämnesomsättningen för bättre regeneration av huden under djupsömn.

  • Passar alla hudtyper.
  • 7 ampuller: Beauty Rescue (4 st) & Active Night (3 st).

Innehåll: 7 x 2 ml

Användning

Applicera efter du rengjort huden. Använd bipackad plasthätta eller en servett för att täcka och bryta flaskhalsen. Placera plasthättan med skåran nedåt, håll i ampullens övre del och öppna genom att knäcka flaskhalsen längs den nedre färgmarkerade ringen. Häll koncentratet i handflatan och applicera på ansikte, hals och dekolletage. Följ upp med önskad ansiktskräm.

Observera: Ampullerna är endast avsedda för utvärtes bruk. Öppna alltid ampullen enligt anvisning ovan eller instruktionen på insidan av askens lock. Om ampullen inte öppnas korrekt så kan glassplittter komma in i produkten, om detta händer så ska produkten inte användas utan slängas. Produkt med glassplitter kan orsaka allvarlig skada.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.