Babor
Ampoule Concentrates

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Vitamin Diva 14 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Babor Ampoule Concentrates Vitamin Diva

Babor Ampoule Concentrates Vitamin Diva är en vitamincocktail som hjälper till att stärka cellernas funktioner samt hudens försvar. Idealisk för torr hud som är i behov av lipider och stressad hud i behov av skydd. Den syresättande ampullen, Oxygen Plus, tillför energi och väcker huden med ny vitalitet.

  • Passar alla hudtyper, särskilt torr & stressad hud.
  • Vitamincocktail.
  • 7 ampuller: Multi Vitamin (3 st) & Oxygen Plus (4 st).

Innehåll: 7 x 2 ml

Användning

Applicera efter du rengjort huden. Använd bipackad plasthätta eller en servett för att täcka och bryta flaskhalsen. Placera plasthättan med skåran nedåt, håll i ampullens övre del och öppna genom att knäcka flaskhalsen längs den nedre färgmarkerade ringen. Häll koncentratet i handflatan och applicera på ansikte, hals och dekolletage. Följ upp med önskad ansiktskräm.

Observera: Ampullerna är endast avsedda för utvärtes bruk. Öppna alltid ampullen enligt anvisning ovan eller instruktionen på insidan av askens lock. Om ampullen inte öppnas korrekt så kan glassplittter komma in i produkten, om detta händer så ska produkten inte användas utan slängas. Produkt med glassplitter kan orsaka allvarlig skada.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product