bareMinerals
Ageless Genius

Ej i lager Fri frakt från 199kr

Du sparar 165 kr

660 kr 825 kr

Du sparar 165 kr

660 kr 825 kr

Variant : Firming & Wrinkle Smoothing Serum 30 ml
Kampanj

Köp två valfria produkter från bareMinerals så får du just nu en lyxig gåva - en necessär fylld med härliga skönhetsfavoriter från bareMinerals, värde 750 kr

Beskrivning

Detta lyxiga lotionserum från bareMinerals är berikat med guldmineral och inkapslat A-vitamin som tillsammans reducerar- och förebygger tecken på förtida hudåldrande. Guld hjälper till att stärka hudens kollagen och reducera synligheten av linjer och rynkor, medan A-vitamin hjälper till med förnyelseprocessen av åldrade celler för en fastare hud med mer spänst. Ageless Genius Firming & Wrinkle Smoothing Serum innehåller även bokknoppextrakt som främjar kollagenproduktionen för en jämnare, fastare hud.

  • Passar alla hudtyper

  • Vegansk

  • Icke-komedogen

  • Fri från olja, parabener, sulfater & ftalater

  • Cruelty Free

Innehåll: 30 ml

Användning

Massera 3-4 droppar på rengjort ansikte och hals morgon och kväll. Använd tillsammans med Ageless Genius Firming & Wrinkle Smoothing Neck Cream and Firming & Wrinkle Smoothing Eye Cream för att adressera alla nyckelområden som visar tecken på förtida åldrande.

Använd efter Skinsorials SkinLongevity Vital Power Infusion för optimalt resultat.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.