Biotherm
Aquasource Aura Concentrate

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 103 kr

412 kr 515 kr

Du sparar 103 kr

412 kr 515 kr

Variant : 50 ml
Beskrivning

Fuktboost & lyster!
Ge intensiv återfuktning- och regeneration till en torr/väldigt torr hud. Biotherm Aquasource Aura Concentrate hjälper huden att återfinna sin naturliga lyster igen, perfekt till t.ex en glåmig, vintertrött hud. En tvåfas-formula som redan vid första appliceringen ger en intensiv återfuktning som håller i upp till 24 timmar. Innehåller den sällsynta medicinalväxten Aura Leaf, känd för sina återfuktande och lystergivande egenskaper. En annan nyckelingrediens som går att hitta i många av Biotherm's produkter är det speciella Life Plankton™.

Life Plankton™

Life Plankton™ innehåller nyckeln till Biotherms hudvård. Den omfattande forskningen, som pågått mer än 60 år, har upptäckt att Life Plankton™ är en av de unika och aktiva ingredienserna som kan erbjuda ett tilläckligt brett spektrum av egenskaper. Namnet säger allt, Life Plankton™ ger helt enkelt huden nytt liv samtidigt som den lindrar rodnad och skyddar huden.

Innehåll: 50 ml

Användning

Skaka väl för att aktivera serumets miljoner mikro-fuktdroppar. Fördela sedan 3-4 droppar och applicera varsamt över huden.

Experttips: Skräddarsy behandlingen på 4 olika sätt med några enkla tekniker:
1. Använd under din dagliga återfuktare för maximal återfuktning och en fin lyster.
2. Mixa den med din dagkräm; dess lätta textur tas då upp snabbare- och djupare för en omedelbar lyster.
3. Mixa några droppar med din foundation i handflatan innan du applicerar.
4. Applicera några få droppar för att highlighta drag som kindben, amorsbågen, näsbenet etc.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product