Biotherm
Blue Therapy Red Algae

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Natural Uplift Cure 15 ml
Beskrivning

Blue Therapy Red Algae Uplift Cure är ett intensivt, målinriktat serum med en innovativ formulering med fokus på att reducera synlighet av linjer & rynkor hos en mogen/förtida åldrad hud. Texturen är helt flytande och extremt lätt som snabbt tas upp av huden och främjar en fastare, mer jämn hud med en ungdomlig utstrålning. Detta serum bör kombineras med Blue Therapy Red Algae Uplift Cream för bästa resultat.

  • Jobbar aktivt på att reducera synlighet av linjer & rynkor

  • Främjar en förbättrad spänst & fasthet i huden

  • Lystergivande

  • Stärkande

Innehåll: 15 ml

Användning

Applicera sex droppar av Blue Therapy Red Algae Uplift Cure över ansikte, hals och dekolletage, genom att trycka lätt på knappen i bottnen av flaskan. Smörj in Blue Therapy Red Uplift Cure med lätta drag, glöm inte halsen! Klappa med fingertopparna över hela ansiktet, detta stimulerar huden till att föra fukten ned i de djupare hudlagren.

Red Algae - En dyrbar, motståndskraftig ingrediens

Naturen har bland de mest effektiva ingredienserna att erbjuda när det gäller hudvård. Red Algae är en av de mest kraftfulla alger som växer på jorden på områden med mycket sten i Atlanten och från Europa till Nordamerika. Den kan förändra och omstrukturera sig när den blir utsatt för miljöns tuffa omgivningar. Den utvecklas när levnadsförhållandena är optimala och krymper ihop när de är aggressiva. Algen är otroligt elastisk och motståndskraftig, och håller sig ung och hel dag efter dag, år efter år. Ursprungligen från havet - och nu framtagen för huden av Biotherms biologer - den lyftande kraften till den dyrbara Red Algae har nu fångats in.

Upptäck mer som Blue Therapy Red Algae

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.