Biotherm
Life Plankton Elixir

(113 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 141 kr

424 kr 565 kr

Du sparar 141 kr

424 kr 565 kr

Variant : 30 ml
Beskrivning

Biotherm Life Plankton Elixir är ett multifunktionellt serum som passar alla hudtyper och är det första steget till en vackrare, mer välmående hud. Redan efter upp till 8 dagar upplevs hudens kvalitét som förbättrad och med tiden får den en fastare, jämnare känsla. Synbarheten av fina linjer och rynkor reduceras och huden lämnas mjuk, smidig och återfuktad med förbättrad lyster.

Biotherm Life Plankton Elixir innehåller 5% Life Plankton, Biotherms signaturingrediens som är känd för sina regenererande egenskaper och att stärka hudens naturliga försvar. Detta fjäderlätta och snabbabsorberande serum har en uppfriskande effekt och lugnande känsla på huden.

  • Passar alla hudtyper.

  • Multifunktionellt serum.

  • För en fastare, jämnare, mjukare & mer återfuktad hud.

  • Lystergivande.

Användning

Använd som ett serum morgon och kväll efter rengöring, innan din dag- eller nattkräm. Det är enkelt att massera in i huden med hjälp av den medföljande pipetten. Serumet kan också användas runt ögonen innan du applicerar ögonkräm.

Använd gärna i kombination med Life Plankton Elixir Sheet Mask och Life Plankton Eye Gel Cream för maximal effekt.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product