Bulldog
Age Defence Serum

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 40 kr

159 kr 199 kr

Du sparar 40 kr

159 kr 199 kr

Variant :
Beskrivning

Bulldog Age Defence Serum är ett serum för mogen hud som är mycket återfuktande utan att huden känns kladdig eller fet. Innehåller ett koncentrerat antioxidantkomplex av rosmarin, echinacea och vitamin E för att hjälpa till att motverka skador orsakade av fria radikaler. Speciellt utvecklad för att huden ska kännas fast, smidig och mjuk. 

 

Viktiga ingredienser: 
Rosmarin är en aromatisk flerårig ört som är känd för sina antioxidantegenskaper. Vår Rosmarin kommer från en hållbart odlad källa som innehåller polyfenoler som carnosinsyra.
Echinacea är en örtblommande planta i familjen tusensköna. Vår Echinacea odlas och skördas i Storbritannien och har antioxidantegenskaper. 
Vitamin E är känt för sina hudvårdande egenskaper och används ofta i kosmetika. Vi använder en naturlig blandning av tokoferoler med bevisad antioxidativ effekt.

Upptäck mer som Age Defence Serum

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.