Clarins
Energy Booster

3stars stars, based on 1 reviews
Utgått Fri frakt
Variant :
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Clarins Enery Booster är ett högkoncentrerat vårdande och energigivande serum som anpassar sig efter hudens speciella behov som kan dyka upp då miljö och livsstil ändras från den vanliga rytmen. Det kanske är extra stressigt på jobbet, eller du kanske har varit sjuk under en tid och känner att huden behöver få sig en liten extra kick, då är denna boostern perfekt! Den ger trött hud nytt liv med massor med lyster och den kan även stimulera cellförnyelsen med ingredienser som Ginseng och Tetrapeptider.

  • Clarins boosters kommer i tre olika varianter, Energy, Repair och Detox.

Innehåll: 15 ml.

Användning

Denna produkt behöver blandas med en annan produkt, den ska alltså inte användas ensam på huden då den är högkoncentrerad.

Blanda 3-5 droppar av boostern i din dag/nattkräm, eller varför inte din ansiktsmask eller foundation? Du bestämmer själv i vilka perioder du använder produkten, det kan vara en dag, en vecka eller en månad, allt beroende på hur din hud mår och vad den har för behov.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product