Indeed Laboratories
Hydraluron

(13 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Moisture Booster 30 ml
Beskrivning

Som lillasyster till den så omtalade och älskade Nanoblur har denna produkt mycket att leva upp till - och som sitt syskon levererar den! Hydraluron™ är ett serum som fungerar som en drink för din hud, som ger dig den ultimata återfuktningsboosten.

Hydraluron™ börjar där din återfuktningskräm stannar. Detta serum innehåller en ren form av hyaluronsyra, en otroligt återfuktande ingrediens som rymmer upp till 1000 gånger sin vikt i vatten. Röda havsalger hjälper till så att din hud absorberar serumet lättare för ett så effektivt resultat som möjligt. Resultatet? - Din hud får extrem återfuktning och massor av näring med ett mer ungdomligt utseende!

Med detta serum hjälper du huden att få både kortsiktig, och långsiktig återfuktning samtidigt som huden ''plumpas upp'' för att förbättra elasticiteten och fastheten i huden, för ett mer ungdomligt utseende. Detta serum reducerar effektivt ojämnheter i din hud, för en mjuk, slät och silkeslen känsla.

  • Ultimat återfuktning.

  • Reducerar ålderstecken.

Innehåll: 30 ml

Hur fungerar Hydraluron?

Hydraluron™ innehåller en innovativ form av hyaluronsyra, ett genombrott i säkerhet och renhet, med väldigt låg molekylvikt så den kan nå djupa hudlager för att boosta hudens chanser att återfukta sig själv och för att reducera utseendet av djupa rynkor samtidigt som den hjälper till att förbättra hudens elasticitet.

Röda havsalger, en bio-konstruerade stam av den röda havsalgen (Ahnfeltia concinna), hjälper till att öka cellomsättningen, fastheten, elasticiteten och mjukheten samtidigt som den reducerar synligheten av fina linjer. Dessa hjälper till att göra så att serumet kan verka så effektivt som möjligt!

Användning

Applicera en liten mängd på rengjort och torrt ansikte innan du applicerar din dagliga hudkräm. Detta serum ersätter inte effekterna av daglig återfuktningskräm.

Ingredienser

Butylene Glycol,Carbomer,Phenoxyethanol,Sodium Hyaluronate,Disodium EDTA,Sodium Hydroxide,Water/Aqua/Eau,Ahnfeltia Concinna Extract,Propanediol

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product