Lancôme
Génifique Sensitive

(2 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
709 kr
709 kr
Variant : Dual Concentrate 20 ml
Beskrivning

Advanced Génifique Sensitive är resultatet av ett ambitiöst mål: att utveckla en månadslång kur för känslig hud med kraftfulla ingredienser som vårdar- och stärker huden där man verkligen kan uppleva ett resultat. Serumet är mycket potent och effektiv boost för huden tack vare en ampull med antioxidanter som aktiveras först när flaskan öppnas.

Advanced Génifique Sensitive är ett dubbelkoncentrerat serum som bygger på alla fördelarna med den ikoniska Advanced Génifique Youth Activating Concentrate, med tillskott av ett nytt, rogivande probiotiskt extrakt och en blå ampull fylld med flera aktiva antioxidanter.

Ett färskt högkoncentrat som utlöses och aktiveras med ett enkelt klick, blandas med flaskans innehåll av serum och ger en månads behandling med maximal effekt. När huden utsätts för påfrestande dagar får den effektiv hjälp genom rogivande vård så att dess naturliga, fräscha utstrålning återställs.

  • Patenterad formula

  • Anpassad till en känslig- och reaktiv hud

  • Reducerar synlighet av fina linjer & rynkor

  • Rik på skyddande antioxidanter

  • Främjar en förbättrad elasticitet, klarhet, fasthet och jämnare hudton

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Innehåll: 20 ml

Användning

Använd Génifique Sensitive under natten under en månads tid som kur. Applicera 3 droppar av serumet på perfekt rengjord hud, massera över ansikte och hals. Följ upp med din återfuktande kräm.

Upptäck mer som Génifique Sensitive

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt