M Picaut Swedish Skincare
Hydra Miracle Serum

(6 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
729 kr
729 kr
Variant : 30 ml
Beskrivning

M Picaut Hydra Miracle Serum - för maximal återfuktning! Detta ljuvliga serum har en unik kombination av tre olika hyaluronsyror för att ge optimal effekt.

Den första hyaluronsyran hjälper till att binda och låsa fukten i huden, den andra utvinns ur tamarindfrukt och hjälper till att ge som en skyddande film på huden samt reducerar synbarheten av rynkor och ger en boost till hudens elasticitet. Den tredje, som kallas för ''den senaste generationens hyaluronsyra'', återfuktar på djupet för att ge en ''plumpande'' effekt samt ger en uppstramande effekt.

Tamarindfrukt-, alg- och havtornsextrakt hjälper tillsammans till att skydda huden mot UV-nedbrytning och andra miljömässiga föroreningar, samtidigt som den erbjuder en fantastisk lyster.

  • Vinnare av "Bästa ansiktsserum" på Beauty Shortlist Awards 2017

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera på rengjord hud innan din ansiktskräm. Hydra Miracle Serum anses vara en ''lillasyster'' till den populära M Picaut Precious Oil, och Mette Picaut rekommenderar att använda dessa två samtidigt för den absolut bästa effekten.

Upptäck mer som Hydra Miracle Serum

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product