Peter Thomas Roth
Retinol Fusion Pm

(7 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 155 kr

620 kr 775 kr

Du sparar 155 kr

620 kr 775 kr

Variant : 30 ml
Beskrivning

Maximala resultat med minimal irritation. Maximalt potent Retinol Fusion PM är framtagen för att uppnå optimal nytta av mikrokapslat retinol på 1,5% tillsammans med vitamin C och E för att återfukta och bekämpa fria radikaler.

Rent och potent mikrokapslat retinol regenererar och förnyar hudton och struktur, för att skapa en levande och frisk hy. Hjälper till att reducera fina linjer och rynkor. Återfuktar med vitamin C och E för att säkerställa minimal irritation. Hudens förnyelseprocess uppmuntras av teknologiskt avancerad kombination av retinol och vitamin C och E för att säkerställa stabilitet och effektivitet.

  • Återskapar ytan hudceller.

  • Förnyar hudens struktur.

  • Näringsgivande vitaminer C & E.

  • Lämplig för alla hudtyper.

Innehåll: 30 ml

Användning

Skaka väl. Applicera varje kväll på rengjort ansikte. Använd solskydd under dagen. Om lätt irritation eller rodnad uppstår, använd varannan natt tills huden anpassar sig. Successivt bygga till nattlig användning.

Ingredienser

Cyclopentasiloxane,Polysorbate 20,Tocopherol,Squalane,Bisabolol,Alcohol,Water (Aqua),Ascorbyl Palmitate,Lecithin,Pentylene Glycol,Retinol

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Retinol Fusion Pm

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product