Rodial
Soft-Focus Booster Drops

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 31 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Rodial Soft-Focus Glow Booster Drops

Rodial Soft-Focus Glow Booster Drops ger dig en strålande hy med vacker lyster! Dessa Booster Drops är en hudvård- & makeuphybrid, ett superserum som formulerats med aktiva ingredienser för att ge huden lyster och tillföra ett subtilt glitter för att även verka som en highlighter.

Den har en mjuk formula som skapar den perfekta basen för makeup, men kan också användas ensamt för att uppnå en återfuktad hud med "soft focus" effekt. Soft-Focus Glow Booster Drops innehåller antioxidantingredienser som vårdar huden medan den rosatonade formulan ger en omedelbar "soft focus" effekt. Din hud återfuktas, vårdas och får en fantastisk lyster!

  • Kan användas under makeup eller ensam.
  • Ger lyster.

Innehåll: 31 ml

Användning

Applicera 2 droppar i ansiktet på en ren och torr hud. Använd innan applicering av makeup som den ultimata primern eller använd ensam på huden för återfuktning. Skakas innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.