Shiseido
Bio-Performance

(1 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 290 kr

1159 kr 1449 kr

Du sparar 290 kr

1159 kr 1449 kr

Variant : Liftdynamic Serum 30 ml
Beskrivning

Ett innovativt, skulpterande serum som med sina många fördelar hjälper till att stödja hudens reparationsförmåga för att ge huden en mer ungdomlig look. Vid regelbunden användning kan det hjälpa till att ge en fastare och mer skulpterad look samtidigt huden får elasticitet och fukt. För en hud som strålar!

Shiseido Bio-Performance LiftDynamic Serum innehåller en TruStructiv™-teknologi som hjälper hudens egna reparations process medan Bio Renewal Complex hjälper till att ge en ungdomligare look. Bio-Corrective Complex hjälper till att reducera synbarheten av rynkor samtidigt som elasticiteten förbättras. Super Bio-Hyaluronic Acid N erbjuder djup återfuktning. För en mjuk hy med en ungdomligare look!

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera morgon och kväll på rengjord hud. Tryck på pumpen en gång för att få ut serumet och applicera jämnt över ansiktet. Undvik ögonområdet.

Upptäck mer som Bio-Performance

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt