The Ordinary
Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F

Ej i lager Fri frakt från 199kr
299 kr
299 kr
Variant : 30 ml
Beskrivning

The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F är som namnet avslöjar; högkoncentrerad, oljeupplöst C-vitaminderivat i Vitamin F.

C-vitamin är en effektiv antioxidant som verkar uppklarnande på hudtonen och reducerar synlighet av ålderstecken. Ascorbyl-tetraisopalmitat är ett oljelösligt derivat av vitamin C som kan användas i högre koncentrationer. Det är ett av de mest stabila derivaten av vitamin C men då det är ett derivat kan dess potens inte jämföras med ren L-askorbinsyra.

I denna oljeliknande formulan kombineras Vitamin C-derivat med Vitamin F, även benämnd som essentiella fettsyror. Bortsett från de allmänna fördelarna med ren vitamin C har Ascorbyl-tetraisopalmitate egenskaper som ger huden lyster.

  • Fri från vatten, alkohol, gluten, nötter och silikon

  • Vegansk + Cruelty Free

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera några droppar över hela ansiktet morgon och/eller kväll.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil,Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract,Tetrahexyldecyl Ascorbate,Coco-caprylate/Caprate,Ethyl Linoleate,Coconut Alkanes,Squalane.

Upptäck mer som Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product