The Ordinary
EUK 134 0.1%

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
99 kr
99 kr
Variant : 30 ml
Beskrivning

The Ordinary EUK 134 0.1% hjälper till att skydda din hud mot miljömässig stress. Den har en lätt formula med en hög koncentration av EUK 134, en självregenererande molekyl. Den är fullpackad med antioxidanter som hjälper till att neutralisera skadliga partiklar inklusive rök, förorening och UV-strålar innan de oxiderar på huden. Detta hjälper i sin tur till att förebygga ålderstecken!

  • Skyddar huden mot miljömässig stress.

  • Förebygger ålderstecken.

  • Fri från olja, vatten, alkohol, silikon, nötter, gluten & soja.

  • Vegansk.

  • Cruelty-free.

The Ordinary EUK 134 0.1% kan inte användas med starka syror, t.ex suspensioner av askorbinsyra. Starka syror förstör effekten av EUK 134, då det är baserat på mangan.

Innehåll: 30 ml

Användning

Använd ensamt eller efter vattenbaserat serum, innan oljor och krämer.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Ethylbisiminomethylguaiacol Manganese Chloride,Propanediol

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.