The Ordinary
Granactive Retinoid 5% in Squalane

(8 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 30 ml
Beskrivning

The Ordinary Granactive Retinoid 5% in Squalane är en lösning med 5% Granactive-retinoid och som kombineras med en stabil, vattenfri lösning med 0.5% ester av A-Vitaminsyra.

Granactive Retinoid 5% in Squalane använder nästa generations retinoid-teknik som har visat sig ge bättre resultat genom att reducera synliga tecken på åldrad hud. Detta moderna retinoid-komplex ska inte jämföras med retinol då de har olika kemisk struktur och därmed också olika egenskaper. Om du önskar en retinolprodukt hänvisas du till The Ordinary's Retinol-sortiment, här erbjuds billigare produkter som innehåller ren retinol. Detta eftersom många retinolteknologier kostar mindre än nästa generations motsvarigheter, som t.ex Granactive Retinoid.

Granactive-retinoiden har visat sig ge bättre resultat mot flera ålderstecken utan att orsaka den irritation som ibland kan uppstå med retinol. Granactive Retinoid, en aktiv teknik från Grant Industries, är ett komplex av löslig Hydroxypinacolone Retinoate (HPR), en avancerad form av retinoid som i själva verket är en ester av A-vitaminsyra som ger en bättre effekt mot tecken på åldrande än retinol, retinylpalmitate och nästan alla andra former av retinoid.

  • Anti-age, rekommenderas till en mogen hud

  • Fri från vatten, alkohol, silikon, nötter och gluten

  • Vegansk + Cruelty Free

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera en liten mängd över ansiktet på kvällen som en del av din hudvårdsrutin efter vattenbaserat serum,men före nattcreme. Använd inte i kombination med andra retinoid-produkter. Undvik solexponering. Förvara produkten på en kall och torr plats.

Att tänka på: Retinoider kan göra huden känsligare mot UV-strålning. Att skydda sig mot UV-strålning är därför särskilt viktigt vid användning av retinoider. Produkten får inte användas tillsammans med andra retinoider (inklusive retinol eller ester av A-vitaminsyra). Produkten behandlar inte akne. Aknebenägen hud kan uppleva en tillfällig ökning av akneutslag under de första veckorna vid användning av någon form av retinoid inklusive den som används i denna formula.

Obs! Vid graviditet eller amning rekommenderas att du undviker hudvårdsprodukter som innehåller retinoider, t ex. med Granactive Retinoid eller Retinol.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Artikelnummer: 54859
Ingredienser

C12-15 Alkyl Benzoate,Squalane,Bisabolol,Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil,Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract,Hydroxypinacolone Retinoate,Dimethyl Isosorbide

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt