The Ordinary.
The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

4stars stars, based on 35 reviews
I lager Fri frakt Redo att skickas
69 kr 69
69 kr 69
Variant :
Beskrivning

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% innehåller niacinamid (Vitamin B3) som verkar för att blemmor och tilltäpptheter samt balanserar talgproduktionen. En hög (10%-ig) koncentration av denna ingrediens stöds i formulan av zinksalt av pyrrolidonkarboxylsyra för att balansera synliga aspekter av talgaktiviteten.

Om topiskt vitamin C används som en del av din hudvårdsrutin, bör den appliceras vid motsatta tidpunkter med denna formula (helst vitamin C på kvällen och Niacinamide 10% + Zinc 1% på morgonen). Annars kan niacinamid påverka integriteten av den rena formen av C-vitamin (L-askorbinsyra).

  • Fri från alkohol och silikon

  • Vegansk + Cruelty Free

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera i ansiktet morgon och kväll innan ansiktskräm.

Swedish Beauty Awards 2019: Årets Serum Under 600 kr!
"Ett smart komplement till din hudvård när behovet uppstår. Suddar ut intrycket av orenheter och jämnar ut hudtonen. Tillgänglig kvalité till budgetpris!"

Ingredienser Ingredienser

Aqua (Water),Phenoxyethanol,Xanthan Gum,Chlorphenesin,Pentylene Glycol,Ethoxydiglycol,Niacinamide,Dimethyl Isosorbide,Isoceteth-20,Zinc PCA,Tamarindus Indica Seed Gum

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product