Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 30 ml
Beskrivning

Tansderma@ M är ett högkoncentrerat, återfuktande och regenererande serum baserat på ceramider och lipider identiska de som naturligt finns i vår hud. En ny, snabbabsorberande formula återfuktar torr och trött hud genom att återställa och balansera upp hudens naturliga fuktbarriär. Serumet når också ner till de djupare hudlagren för att hjälpa till att stimulera deras förmåga att behålla fukt för en mer långsiktig förbättring.

Passar för: Alla hudtyper, även den känsliga

Fördelar
  • Lystergivande

  • Intensivt återfuktande

  • Reducerar fina linjer & rynkor

  • Fokuserar på att återställa hudens egna skyddsbarriär

  • Föryngrande effekt

Innehåll: 30 ml

Användning

Använd både morgon och kväll på rengjord och helt torr hud, gärna ovanpå något av Transdermas övriga serum. Ta två hela pump och applicera över ansikte, hals och dekolletage. Låt serumet absorberas helt innan du applicerar efterföljande produkter (solskydd, makeup). Kan även användas kring ögonomådet.

Alla produkter från Transderma@ är fria från vatten, parfym, olja, färgämnen, konserveringsmedel och alkohol, och produkterna är inte testade på djur.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.