Konjac Sponge
Facial Puff Green Clay

(1 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
20%
Variant :
Beskrivning

Konjac Sponge Facial Puff Green Clay - en rengöringssvamp till ansiktet, gjord av konjak- (Konnyaku) växtrötter av högsta kvalitet. Den innehåller fransk grön lera som har använts i stor omfattning som en effektiv ansiktsrengöring under en lång tid och används på de finaste spa. Denna tvättsvamp är perfekt för normal- till kombinations- eller oljig hud. Mikromolekyler absorberar smuts, olja och bakterier samtidigt som den försiktigt rengör porerna.

Den unika nätliknande strukturen i svampen masserar skonsamt huden och stimulerar blodflödet och ny tillväxt av hudceller. Genom att massera med denna miljövänliga svamp, rengör, återfuktar och stimulerar du huden på ett naturligt sätt.

  • Passar normal till kombinationshud.

Användning:

Skölj svampen i varmt vatten innan användning. Låt den absorbera fullt med vatten innan du använder den mot huden. Rengöringskräm kan tillsättas till svampen om så önskas.

Din svamp bör vara flera månader, men när den börjar se sliten ut eller börjar att brytas ner så byt ut den. Ju bättre du vårdar den, desto längre kommer den att hålla.

Artikelnummer: 64500

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt