Hudvård

Anti-Age Ansiktsvård

Antiage-produkter handlar framförallt om att vårda och skydda huden i tid för att reducera uppkomsten av förtida ålderstecken. Med åldern framträder förändringar i huden naturligt, men de riskerar att påskyndas av yttre påfrestningar som sol, vind och kyla. Fokus inom antiage ligger därför på att skydda huden, snarare än att korrigera hudförändringar som rynkor och pigmentfläckar i efterhand.

Från 25 år och uppåt när hudens förändring påbörjas är det dags att utöka din hudvårsrutin med antiage-verkande produkter. Fokusera på att använda solskydd dagligen och komplettera din rutin med en eller två produkter som fokuserar anti-age, som ett serum eller en ansiktsmask till exempel. Solskyddet är en grundpelare inom antiage - vare sig du är 25 eller 40 är solens UV-strålar det som påskyndar hudens åldrande mest av allt!

Antiage för ansiktet innehåller generellt ingredienser som AHA-syror (finns flera olika varianter) retinol, peptider av olika slag och antioxidanter. Sammantaget handlar det om ingredienser som ger en lätt peelande effekt och på så sätt stimulerar cellförnyelsen, samt produkter som återfuktar och skyddar huden mot miljö- och klimatpåverkan.

Hos oss hittar du ett brett utbud av antiaging-produkter från bland annat Decléor, Clarins, Sensai, Olay och Dr Brandt.

Filtrera