Elemis
Peptide4 Adaptive Day Cream

Ej i lager Fri frakt från 199kr
789 kr
789 kr
Variant :
Beskrivning

Elemis Peptide4 Adaptive Day Cream

Elemis Peptide4 Adaptive Day Cream är en daglig återfuktande ansiktskräm som fungerar utmärkt som primer, då den lämnar en satin-matt finish utan att huden känns torr. Denna fjäderlätta dagkräm har en mjuk, mousse-textur som ger en explosion av fukt till din hud samtidigt som den ger en fräsch matt finish.

Talgproduktionen tenderar att toppa tidigt på eftermiddagen vilket leder till överskott i T-zonen. Denna dagkräm anpassar sig efter din huds behov, för att ge en balanserad och jämn hud hela dagen. Elemis Peptide4 Adaptive Day Cream är berikad med balanserande mineralmikrosfärer som absorberar överflödigt talg för en matt effekt, utan att torka ut. Peptide4 och kallpressad Honesty Seed-olja stödjer hudens fuktbarriär, medan schweiziska botaniska extrakt som fjärilsbuske, timjan och malva behåller hudens naturliga försvar mot miljöföroreningar.

  • Passar alla hudtyper.
  • Fuktgivande dagkräm.
  • Fjäderlätt, mousse-textur.
  • Ger en matt finish utan att torka ut.

Innehåll: 50 ml

Upptäck mer som Peptide4 Adaptive Day Cream

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.