Elemis
Pro-Collagen Eye Renewal

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 15 ml
Beskrivning

En intensivt vårdande ögonkräm som verkar för att reducera synligheten och uppkomsten av fina linjer och rynkor, och samtidigt återfukta den känsliga huden kring ögonen.

Elemis Pro-Collagen Eye Renewal är formulerad med effektivt anti-agingverkande Padina Pavonica i kombination med aminosyror, betakoarotener, B, C och E-vitamin från Chlorella och blågröna mikroalger som verkar för att släta ut och strama upp huden. Antioxidantrik Methylsilanol Mannuronate, ett ekologiskt utvunnet sjögräs hjälper samtidigt huden att behålla fukt. Lämnar huden synbart slät och balanserad för en verkligt ungdomlig blick!

  • Passar alla hudtyper

Innehåll: 15 ml

Användning

Applicera dagligen, morgon och kväll genom att addera ett pump på båda ringfingertopparna och försiktigt baddar in krämen på den känsliga ögonkonturen.

Huvudingredienser
  • Chlorella - en grönbrun alg med bevisad anti-agingeffekt som hjälper till att strama upp och stärka huden.

  • Blågröna Alger - en av de mest näringsrika algerna med närande, uppstramande och balanserande effekt.

  • Padina Pavonica - algae från medelhavet med bevisade anti-aging effekter som återfuktar och boostar fasthet och elasticitet i huden.

Pro-Collagen

En anti-ageverkande serie från Elemis formulerad med marina växtextrakt rika på pro-kollagen för att släta ut och plumpa hudstrukturen, och reducera synligheten och uppkomsten av fina linjer och rynkor.

Upptäck mer som Pro-Collagen Eye Renewal

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.