Elemis
Pro-Collagen Marine Quartz Lift Serum

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 30 ml
Beskrivning

En anti-ageverkande serum för att stimulera cellernas förnyelse och stötta deras struktur. Elemis Pro-Collagen Marine Quartz Lift Serum innehåller rent extrakt från Padina Pavonica, känt för att stärka hudens eget skyddande lager, samt mineralen Rodokrosit, kvarts och arganolja för att skapa en synergi av proteiner och ge en omedelbar uppstramande effekt.

Innehåller även Methylsilanol Manurronate, ett ekologiskt utvunnet sjögräs som hjälper till att låsa fukt i hudens yttre lager. Lämnar huden med en fast och stärkt känsla och en jämn och slätt look.

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera dagligen både morgon och kväll genom att fördela - och värma två pump i handflatorna, och sedan smörja över rengjort ansikte, hals och dekolletage. Undvik ögonområdet.

Pro-Collagen

En anti-ageverkande serie från Elemis formulerad med marina växtextrakt rika på pro-kollagen för att släta ut och plumpa hudstrukturen, och reducera synligheten och uppkomsten av fina linjer och rynkor.

Upptäck mer som Pro-Collagen Marine Quartz Lift Serum

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.