Elemis
Pro-Collagen Super Serum Elixir

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
795 kr
795 kr
Variant : 15 ml
Beskrivning

En koncentrerat anti-aging serum som verkar för att reducera synligheten och uppkomsten av fina linjer och rynkor. Elemis Pro-Collagen Super Serum Elixir är berikat med en unik blandning av bioaktiva ämnen som afrikansk björkbark, rött sjögräs och Padina Pavonica för att boosta hudens elasticitet och fasthet. Hyaluronsyra i kombination med omegarik camelinaolja återfuktar samtidigt på djupet. Huden lämnas plumpad, slät och med ungdomlig lyster.

Innehåll: 15 ml

Pro-Collagen Anti-Wrinkle

En antiage-verkande serie från Elemis formulerad med marina växtextrakt rika på pro-kollagen för att släta ut och plumpa hudstrukturen, och reducera synligheten och uppkomsten av fina linjer och rynkor.

Directions

Använd dagligen, morgon och kväll. Skaka väl före användning och fördela 1-2 pump på fingertopparna och massera in i huden med uppåtgående rörelser på rengjort ansikte, hals och dekolletage.

Huvudingredienser
  • Tri-Peptid - stärker och stimulerar produktionen av viktiga proteiner för att boosta fasthet och vävnadförnyelse med en anti-aging effekt.

  • Afrikansk Björk - en antioxidant som verkar mot förtida åldrande genom att inkorporera C-vitamin i fibroblasterna.

  • Padina Pavonica - algae från medelhavet med bevisade anti-aging effekter som återfuktar och boostar fasthet och elasticitet i huden.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product