Annemarie Börlind
Naturoyale Eye and Lip Care

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 140 kr

559 kr 699 kr

Du sparar 140 kr

559 kr 699 kr

Variant : 15 ml
Beskrivning

Lyft och lyx för mogen hud. En effektiv ögon- och läppcrème som binder fukt och gör linjer och rynkor mindre synliga. Biolifting komplexet med vit tryffel tillsammans med Szechuanpeppar aktiverar cellförnyelseprocessen och mjukar upp intrycket av fina linjer och rynkor runt ögon och mun. Eskulin hjälper till att dämpa svullad och reducerar fina linjer. Huden får en märkbart fastare, mjukare och slätare uttryck runt ögon och läppar. Crèmen stärker hudens naturliga skyddsbarriär och ger den skydd mot väder, vind samt fria radikaler. Rekommenderas för mogen hud som är i behov av vitalitet (hudålder ca 50+).

Mer om BIOKOMPLEX MED VIT TRYFFEL:
Tryfflar är svampar från phylum ascomycota som växer ungefär 30 cm under jord och vanligtvis vid rötter av ek- och poppelträd. De har en oregelbunden knölformad eller sfärisk form.
Den vita tryffeln (Tuber magnatum) är den dyrbaraste typen av tryffel. Vit tryffel innehåller stora mängder essentiella aminosyror och ett antal B-vitaminer. Effekten av Vitamin B3 kan likställas med retinol (ren form av vitamin A, även känd som vitamin A1); det bygger upp bindväv och hämmar enzymer som minskar produktionen av kollagen. Samtidigt är det mycket skonsamt mot huden.
 

Upptäck mer som Naturoyale Eye and Lip Care

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.