Clarins
Total Eye Lift

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
725 kr
725 kr
Variant : 15 ml
Beskrivning

Clarins Total Eye Lift är en komplett ögonkräm som synbart ger ett lyft till ögonlocken samtidigt som den minimerar rynkor, påsar och mörka ringar. Den vänder sig till alla kvinnor som söker en anti-ageing produkt som jobbar med alla ålderstecken runt ögonen, från tinning till tinning, med effekt på bara 60 sekunder.

Den ger ett omedelbart resultat: huden runt ögonen är utslätad med mer lyster och ögonen ser piggare och mer utvilade ut. Resultat på något längre sikt: mindre hängiga ögonlock, synligt minimerade rynkor och mörka ringar och påsar är synligt reducerade. Den lena texturen smälter lätt in i huden och ger en sammetskänsla. Pumpflaskan har en lufttät teknologi som gör att formulans kvaliteter bevaras.

Extrakt av Silkesträd, escin från hästkastanj, ekologisk guarana-extrakt samt koffein hjälper till att reducera mörka ringar och påsar. Ekologiskt sheasmör och D-Panthenol, ger näring till huden och stärker upp ögonfransarna. Passar även en känslig hud och bärare av kontaktlinser. Oftalmologiskt och dermatologiskt testad. 

Använd morgon och/eller kväll på torr och rengjord hud. Värm produkten mellan fingertopparna. Fördela produkt med dränerande pressrörelser med start under ögonen från den inre ögonvrån, och ut mot tinning. Repetera över ögongloben och avsluta försiktigt på ögonlocket med en lätt hand. Pressa därefter med dränerande tryck mellan ögonbrynen. Avsluta med att lägga pekfingret mot fransarna för att fördela de stärkande egenskaperna för fransarna.

Upptäck mer som Total Eye Lift

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.