L'Oréal Paris
Revitalift Laser

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
299 kr
299 kr
Variant : Eye Cream
Beskrivning

Med L'Oréal Paris Revitalift Laser Anti-Ageing Eye Cream får du en effektiv ögonkräm som riktar sig till dig med mogen hud (40+) och som behöver en multiverkande produkt. Denna ögonkräm jobbar på tre områden när tecken på trötthet och åldrande tenderar att visa sig först: rynkor, påsar under ögonen samt försämrad fasthet.

Revitalift Laser Anti-Ageing Eye Cream är berikad med fragmenterad hyaluronsyra som binder fukt i huden samt koffein som ger en uppiggande- och uppstramande effekt. Tuben har dessutom en speciell metallapplikator för en kylande effekt. Sist men inte minst har krämen också berikats med Pro-Xylane™ som stärker hudens stöttande fibrer och främjar en fastare hud.

  • Passar alla hudtyper

  • Anti-age

  • Främjar ökad fasthet i huden

  • Reducerar mörka ringar under ögonen

  • Reducerar synlighet av fina linjer och rynkor

Innehåll: 15 ml

Användning

Används morgon och kväll på ögonpartiet. Massera in en liten mängd kräm med den kylande applikatorn, från inre ögonvrån mot den yttre. För bästa effekt, kombinera med serum, dag-, och nattkräm från Revitalift Laser.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.