Dermalogica
Skin Care Trio

Ej i lager Fri frakt från 199kr
1505 kr
1505 kr
Variant : Normal/Combination Skin
Paketet innehåller
Dermalogica
250 ml
Dermalogica
74 g
Beskrivning

Det perfekta ”första hudvårds-paketet” för dig med normal till blandhy. Detta paket innehåller en rengöring, fuktkräm och en peeling.

• Special Cleansing Gel - En tvålfri och löddrande rengöringsgel som snabbt avlägsnar make-up och smuts, utan att torka ut huden. Västextrakt från bl.a. citronmeliss och lavendel lugnar huden.

• Active Moist - En oljefri, mjukgörande ansiktskräm som ger fukt både morgon och kväll. Botaniska extrakt jämnar ut hudstrukturen. Silkesaminosyror i kombination med extrakt av kardborre och gurka balanserar talgproduktion och fukthalt i huden.

• Daily Microfoliant - Ett unikt risbaserat pulver vars formel aktiveras vid kontakt med vatten. Frigör från döda hudceller och gör huden mjuk och fräsch med ny lyster. Ett botaniskt komplex förebygger och reducerar ojämn pigmentering som kan orsakas av exempelvis solexponering, ålder eller hormonell obalans.

Hudtyp:
Normal
Blandhy

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.