Peter Thomas Roth
Mask-A-Holic

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 250 ml
Kampanj

Köp två valfria produkter från Peter Thomas Roth och få en gåva på köpet, värde  84 kr.

Beskrivning

Ett kit för alla maskälskare där ute! Mask-A-Holic från Peter Thomas Roth ger dig en härlig blandning av några av märkets toppsäljande ansiktsmasker, där du hittar något för alla hudtyper och dagsformer. Ett perfekt set att ta med på resan eller ge bort i present till dig själv eller till någon du tycker om. Det är också ett perfekt prova-på-paket med mindre varianter om du är osäker på vilken (eller vilka) ansiktsmasker du vill satsa på i full storlek.

  • Limited Edition

Innehåll: 5 x 50 ml

Detta set innehåller:
  • Peter Thomas Roth Cucumber Gel Masque - En härligt kylande fuktmask som passar alla hudtyper, men gör sig extra bra på en torr, uttorkad och känslig hud.
  • Peter Thomas Roth 24K Gold Mask - Anti-age och guld i en och samma burk, kan det bli bättre? Denna fantastiska mask har bl.a en reducerande effekt på fina linjer och rynkor, verkar utfyllande, utjämnande och ger huden en strålande lyster.
  • Peter Thomas Roth Blue Marine Algae Intense Hydrating Mask - En djupt återfuktande och intensivt närande gelmask berikad med "blue marine"-alger som vårdar huden och tillför näringsämnen med maximal anti-aging-effekt för att reducera synlighet av fina linjer samt förebygga uttorkning.
  • Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask - En kraftfull, exfolierande enzymmask som livar upp en glåmig, trött och överbelastad hud. Dess effektiva ingredienser riktar sig till den hy som behöver lyster och anti-age samt hud med mycket tilltäppta porer.
  • Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Purifying Black Mask - Verkar djuprengörande, fuktgivande och upplösande på orenheter. Denna mask innehåller 9000 år gammal hedlera som avlägsnar smuts, olja och orenheter samtidigt som den bidrar med fukt och vitaminer till huden.

Upptäck mer som Mask-A-Holic

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product