Acqua Di Parma
Blu Mediterraneo Mirto Di Panarea

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Shower Gel 200 ml
Beskrivning

Acqua Di Parma Mirto Shower Gel - En lyxig duschkräm som rengör och samtidigt vårdar huden. Formulerad med E-vitamin som skyddar huden mot omgivande stress därigenom verkar för att reducera uppkomsten av förtida ålderstecken.

Med doft av Acqua Di Parma Mirto Edt - en uppiggande doft med kryddiga noter från myrten och basilika i kombination med krispig citron och bergamot. I hjärtat möts havsdoftande ackord med en bukett av ros och jasmin, och doften avrundas i en bas av mustig enbär, cederträ och ambra.

Innehåll: 200 ml

Inspiration Blu Mediterraneo

Acqua Di Parma Mirto är en del av serien Blu Mediterraneo inspirerad av energin, solen och färgerna hos det italienska Medelhavet. Seriens dofter för tankarna till en lätt havsbris, vilda växter och glittrande havsvågor. Varje doft utgår ifrån en specifik ingrediens som symboliserar Medelhavets mest isolerade och exklusiva platser.

Toppnoter:

Myrten, Basilika, Bergamot & Citron

Hjärtnoter:

Hav, Jasmin & Ros

Basnoter:

Mastic, Enbär, Cederträ & Ambra

Upptäck mer som Blu Mediterraneo Mirto Di Panarea

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.