Hudvård

Efter rakning

Efter rakning kommer hud- och skäggvård! Enkelt att glömma, men viktigt att komma ihåg, för vare sig din rakningsrutin innefattar en vanlig tvål och raklödder, eller en rad högpresterande produkter som ansiktspeeling, ansiktskräm och oljor så krävs efter rakning vårdande produkter som hjälper till att återfukta och mjukgöra på djupet för att reducera uppkomsten av rakfinnar och irritation i huden, avlägsna inåtväxande hårstrån som riskerar att bli inflammerade, och dessutom vårda och frisera ditt skägg till perfektion.

I vårt sortiment hittar du en mängd olika produkter som vårdar huden och skägget efter rakning. Välj mellan till exempel mellan svalkande och irritationsreducerande aftershave's, mjukgörande ansiktskrämer och näringsgivande oljor för att vårda och svalka huden - allt för att hålla din nyrakade hud mjuk, slät och välmående.

Hos oss hittar du ett brett urval produkter för att vårda hud och skägg efter rakning från både klassiska märken och nykomlingar som Beardition, Jean Paul Gaultier, Bliss och The Bearded Man Company.

Filtrera