Acqua Di Parma
Colonia Essenza

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
745 kr
745 kr
Variant : After Shave Balm 100 ml
Beskrivning

En uppfriskande aftershave som med sin lättviktiga, fräscha gelformula verkar för att ge fukt till -, reducera irritation och inåtväxande hårstrån i huden efter rakning. Berikad med hyaluronsyra som har vårdande och skyddande egenskaper.

Acqua Di Parma Essenza After Shave Balm - Med doft av Acqua Di Parma Essenza Edc; en modern klassiker som översätter Colonias klassiska värden till något nytt och unikt! Friska noter från italiensk citrus bildar tillsammans med grapefrukt, mandarin och petit grain en fräsch öppning som övergår i ett kryddigt och blommigt hjärta av rosmarin, ros, jasmin, liljekonvalj och klöver. Doften rundas av i en trädoftande, varm bas av patchouli, mysk och amber.

Innehåll: 100 ml

Inspiration Essenza

En omtolkad, och förstärkt version av kultdoften Colonia, reserverad för de mest avancerad konnässörerna av Aqua Di Parma. Upplev en rik komposition av italiensk citrus, blomster och mustiga kryddor och tränoter.

Toppnoter:

Citron, Apelsin, Bergamot, Petitgrain & Vetiver

Hjärtnoter:

Rosmarin, Ros, Jasmin, Liljekonvalj, Sage & Kryddnejlika

Basnoter:

Patchouli, Mysk, Ekmossa & Ambra

Upptäck mer som Colonia Essenza

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.