Skin79
7 Days of Sheet Masking - I'm Dreaming Of A Bright Skin

Ej i lager Fri frakt från 199kr
209 kr
209 kr
Variant : , , Damask Rose, Acai Berry, Vita C, ,
Beskrivning

I'm Dreaming Of A Bright Skin, just like the one I used to have... Om huden är i lika mycket behov av semester som du är så är detta set av sheet masks i alla fall mer ekonomiskt överkomligt än en spontanresa till solen. Här får du det ultimata setet för att boosta huden med välbehövlig lyster. Vi må ha 99 problem (minst) men glåmig och trist hud är inte ett av dem!

Våra 7 Days Of Sheet Masking Set är perfekta samlingar för att testa på olika sheet masker för att hitta just dina favoriter. #elevensheets #elevenkbeauty

Every day is a sheet day!

Detta mästerliga set innehåller:
1 x Skin79 Extra Premium Gold Mask
1 x Skin79 Animal Mask, Dark Panda
1 x Holika Holika Pure Essence Mask Sheet - Damask Rose
1 x Holika Holika Pure Essence Mask Sheet - Acai Berry
1 x Holika Holika Skin Rescuer Mask Sheet - Vita C
1 x Holika Holika Pomegranate Juicy Mask Sheet
1 x Manefit Lily Whitening Brightening Mask
7-Day Sheet Mask Challenge

Att lägga sheet mask är inte bara för de där "speciella tillfällena" (tänk i stället att till just dessa tillfällen så lyxar man till det genom att använda två!), utan kan användas varje dag och i i princip vilken kombination som helst beroende på vad just din hud behöver. Vi bjuder in dig till att delta i vår 7-Day Sheet Mask Challenge, reglerna kunde inte varit enklare; använd en sheet mask per dag och se men inte minst känn skillnaden!

För att läsa mer om hur du använder sheet masks (och hur magiskt det är), välkommen in och läs på vår blogg!

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.